Cum sa asortezi o tinuta clasica barbateasca?

Cum sa asortezi o tinuta clasica barbateasca?
Desi multi dintre noi am fi tentati sa credem ca doar femeile sunt interesate de moda si stil, azi ne-am propus sa deturnam acest mit si sa aratam ca si barbatii sunt dornici sa afle cat mai multe secrete despre cum anume functioneaza un outfit cat mai bine. Asocierea culorilor este o arta pe care multi dintre noi o incercam inca din primii ani de viata. De asemenea, pe masura ce inaintam in varsta, ne dorim sa aratam din ce in ce mai bine. Daca primul detaliu al unui outfit bun este croiala fiecarei piese vestimentare, al doilea este, fara indoiala, asocierea culorilor. Asadar, de aici ne dam seama cat de important este sa gasim culorile potrivite pentru ca o anumita tinuta sa aiba impactul pe care ni-l dorim.

Pasi de urmat

Cand incerci sa inveti cum sa asortezi bine culorile intr-un look, cel mai important lucru este sa ai drept model exemple masculine puternice, mai cu seama personalitati remarcante din domeniul modei si, de asemenea, look-uri din care te poti inspira cu usurinta. Acest lucru iti permite sa iti faci o idee cat mai clara cu privire la outfitul pe care esti dispus sa il incerci.

Regula nr. 1

O tinuta bine construita nu are mai mult de 3 categorii de culori contrastante. Prin „contrast” ne referim la o serie de culori diferite, care sunt foarte departe una de celalalta pe un anumit „cerc cromatic”. De exemplu, rosul si albastrul sunt doua culori contrastante. Prin urmare, trebuie sa eviti sa le porti pe amandoua in cadrul aceleiasi tinute.

Regula nr. 2

Daca vrei sa te imbraci corect si simplu, dar nu stii cum sa procedezi, te sfatuim sa optezi pentru o tinuta monocroma. Evident, nu trebuie sa transformi acest obicei in ceva de lunga durata, dar, ca sa fim cinstiti, un aspect complet bleumarin cu pantofi sport albi sau o tinuta complet neagra functioneaza excelent. Asadar, ai voie sa mergi pe aceasta cale cat mai sigura de cateva ori. Totusi, atunci cand optezi pentru un look monocrom, trebuie sa te concentrezi putin asupra materialelor si texturilor hainelor pe care le alegi. Ceea ce dorim sa subliniem in acest caz este faptul ca trebuie sa ai grija in ceea ce priveste calitatea tesaturii hainelor pe care le porti.

Regula nr. 3

Daca vrei sa iti energizezi look-ul si sa ii dai putin „stil”, te sfatuim sa folosesti o piesa puternica, pentru a sparge monotonia. Atentie, insa, deoarece pe masura ce culoarea piesei puternice este mai contrastanta, cu atat restul tinutei ar trebui sa fie cat mai neutra. Este foarte complicat sa gestionezi mai multe piese vestimentare de top in acelasi timp si necesita ani de experienta. Prin urmare, se recomanda mare prudenta.
Daca doresti sa iti comanzi haine de calitate, moderne, in ton cu ceea ce se poarta in zilele noastre, iti recomandam sa vizitezi cataloagele noastre de produse. Fa-ti singur un cadou de Craciun si comanda-ti cateva piese vestimentare de sezon cu care nu dai gres!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!