Iata vestele care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba in sezonul rece

Iata vestele care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba in sezonul rece
Fiecare dintre noi avem acel compartiment al dressing-ului unde se afla hainele de iarna. In timp ce la unii acesta este mai generos, altii se declara multumiti cu putinul pe care il au, investind mai mult in tinutele de primavara-vara sau cele de toamna. Cu toate acestea, exista cateva piese vestimentare de iarna care nu ar trebui sa lipseasca. Asadar, astazi ne-am propus sa iti prezentam tocmai aceste articole, insa atentia noastra va cadea, in principal, asupra vestelor.

Eleganta si stil

Fie ca iti plac cele matlasate, fie cele din imitatie de blana, vestele reprezinta o piesa de vestimentatie care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nimanui, fiind atat de utile si de practice, incat pot fi integrate cu succes in orice tip de outfit-uri. Spre exemplu, daca esti adepta stilului elegant, iti recomandam sa alegi vestele cu blanita, pentru ca vor fi cele care iti vor conferi un suflu artistocrat, chiar opulent.

Confort si relaxare in orice situatie

Daca iti place mai mult stilul sport si te regasesti foarte mult in el, avem si aici veste cu puf, care iti vor tine de cald pe tot parcursul iernii. Acestea pot fi purtate cu blugi sau cu pantaloni comozi, cu bocanci sau cu ghete. Iata, deci, cat de versatile sunt si cat de mult te pot ajuta in ceea ce priveste conturarea unui outfit armonios.

Ce culori poti alege?

Fiecare dintre noi avem anumite nuante preferate, insa atunci cand nu gasim exact ceea ce ne place, ne reorientam rapid catre alte tipuri de culori, ceva mai comune. Prin urmare, nu vei da gres niciodata daca vei alege o vesta de iarna neagra cu puf si fermoar. Evident, aici vorbim despre vestele Coccolino, care sunt foarte usor de purtat, atat la serviciu, cat si acasa. Asadar, daca ai nevoie de un plus de confort si de caldura la birou, poti sa iti iei cu tine vesta preferata si sa o porti ori de cate ori ai nevoie de un plus de caldura.

Ce combinatii vestimentare poti face cu aceste veste pufoase?

Indiferent daca alegi sa le porti cu malete sau cu pulovere groase, vestele reusesc sa-ti completeze perfect outfitul, fara a crea un aspect prea incarcat. Astfel, poti opta oricand pentru un asemenea articol vestimentar, in detrimentul gecilor groase si dense pe care obisnuim sa le purtam. In ceea ce priveste partea de jos, poti opta pentru blugi, pantaloni din piele ecologica sau chiar de trening. Orice vei alege, poti fi sigura ca va functiona foarte bine, intrucat vestele Coccolino de la Mody sunt versatile si iti permit sa le poti integra cu brio in aproape orice tip de oufit.
In alta ordine de idei, se adapteaza cu succes tuturor preferintelor, tocmai datorita faptului ca pot fi purtate oricand si oriunde, creand o tinuta cel putin armonioasa din punct de vedere vizual. Cu un raport calitate – pret excelent al produselor sale, Mody nu dezamageste niciodata, fiind mereu o alegere inteleapta!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!